Din forandring starter med dig!

Terapi

Psykoterapi

Uanset om du står i en akut krise, vil stoppe dit tankemylder, er på en personlig udviklingsrejse eller ønsker forandring, kan samtaleterapi være en støtte for dig. Jeg kan tilbyde dig nærvær og et sted der er dit med alt hvad du bringer. Uden forbehold og vurdering.

I den terapeutiske samtale får du mulighed for at se dig selv på ny, du vil få overblik over din situation og samtidig lære at tackle de udfordringer du står med.

Arbejdsmetode

Jeg benytter mig af den moderne gestaltterapeutiske metode.

Det betyder blandt andet, at vi arbejder med det, som er vigtigt for dig – lige her og nu.
Du bestemmer emne, tempo og kommer med ønsket om forandring. Min kompetence er at være nærværende og nysgerrig – at stille relevante spørgsmål.

Jeg kender ikke svarene. De er i dig. I takt med at terapien skrider frem og du opdager svarene – vil du mærke forandringen.

Når livet en gang imellem viser sig fra sin hårde side, kan det være, at tankerne får lov til at overtage. Og køre i ring. Og måske oplever du at det er de negative tanker, der får mest plads. Tankemylder kan føles som om der aldrig er fred i hovedet, give søvnbesvær, øge stressfornemmelser og gå hånd i hånd med angst og depression.

Tankemylder skal du tage alvorligt. Der er noget der trænger sig på – og det kan være rigtig svært, at se hvad det er – alene.

Jeg kan hjælpe dig med at få mere indre ro, styr på tankerne og tilbyde dig plads til at være dig – som du er – lige nu.

Vil du starte i forløb?

Jeg er optaget af at undersøge, hvordan vi forholder os til de vilkår, vi, på godt og ondt, er i livet med.

Du er velkommen til at kontakte mig, så kan vi sammen finde ud af, hvordan du kan finde et stærkere ståsted i livet. Jeg glæder mig til at møde dig.

Er du i tvivl om gestaltterapi er noget for dig eller har du spørgsmål? Så kontakt mig allerede nu. Enten for tid til en afklarende telefonsamtale eller for at booke en samtalesession.

Beslutningen om at gå i terapi, betyder at du har taget dit første skridt mod et liv, hvor du tør være tilstede i dit liv med åbne øjne og tackle dine udfordringer på en ny og mere konstruktiv måde.

The only way out is through

Jeg har særlig viden om

Tankemylder og negative tanker

Selvværd

Svære nære relationer

Stress

Åndedræt og nervesystem

Personlig udvikling

Unge voksne fra familier med misbrug

Nærvær og meditation

Din forandring starter med dig!

Book en aftale her

Book en gratis afklarende samtale med mig, før du beslutter dig for et af mine coachingforløb. Her får du mulighed for at fortælle, hvad du har brug for – og jeg kan komme med mine input til, hvordan jeg bedst kan støtte dig.

Samtalen varer 20-25 min og foregår på telefon.

Udfyld formularen og jeg kontakter dig angående tid.