Styrk dit mentale helbred med

Coaching

I et coachingforløb får du støtte til at øge din bevidsthed og udvikle dit personlige lederskab. Lær at tackle arbejdsrelateret perfektionisme og bryd med dine gamle mønstre.

Øget bevidsthed

Albert Einstein sagde ”Et problem kan ikke løses på det bevidsthedsniveau det er skabt”. I coaching arbejder vi med at øge din bevidsthed, så du får mere plads at udfolde dig på. Du får på en måde udvidet din horisont, så du både har ressourcer til at håndtere dine udfordringer og komme i mål med dine drømme.

Hvad er coaching?

Coaching er en måde at frigøre dit potentiale. En samtaleform, baseret på spørgsmål designet til at få dig til at tænke anderledes, så du kan indfri dine drømme. Formålet med den coachende samtale er at motivere dine tanker, følelser, sanser og adfærd mod et bestemt mål. I coaching har vi primært fokus på nutiden og fremtiden.

Hvad kan du forvente af mig?

Når du er I coachingforløb hos mig, kan du forvente højt til loftet, empati og et dybfølt ønske om at støtte dig til at nå dine mål. Jeg er nærværende, nysgerrig og kærligt udfordrende. Min fornemmeste opgave er at støtte dig i at opnå de resultater du ønsker – også når du er umotiveret.

Vores samtaler er naturligvis fortrolige og jeg arbejder under ICFs kerneværdier og etiske regelsæt.  

Den Perfekte Treenighed

Vores fortid er grundlæggende for, hvordan vi har det i nuet, og vi kan ikke fuldstændig ignorere den. Dog kan vi lære at omfavne fortiden på en måde, der ikke hindrer os i at opnå vores fremtidsdrømme.

I min søgen efter at udvide og forbedre min professionelle værktøjskasse har jeg opdaget den perfekte treenighed, der forbinder nutid, fortid og fremtid. Når jeg har arbejdet terapeutisk, har jeg ofte manglet det konkrete og handlingsorienterede aspekt, der peger mod fremtiden – og det er netop, hvad jeg har fundet i coaching.

Siden 2013 har jeg været dybt engageret i åndedrætsarbejde. Dette skyldes dels, at det er en fundamental livsbetingelse, og dels at åndedrættet er den ene del af vores autonome nervesystem, som vi rent faktisk selv kan påvirke. Ved at ændre vores åndedrætsmønster kan vi fx hurtigt skabe ro eller aktivitet.

Åndedrættet giver os mulighed for hurtigt at komme til stede i nuet, hvilket er en betydelig fordel, når vi arbejder med fortiden i terapi eller fremtiden i coaching.

Lad mig præsentere en tilgang, der gør brug af denne perfekte treenighed for at skabe en attraktiv og effektiv metode til personlig og professionel udvikling.

Når noget holder dig tilbage

Er du nogensinde blevet holdt tilbage af en stemme i dit hoved, der fortæller dig, at du ikke er god nok eller ikke kan opnå det, du ønsker? Så har du måske oplevet begrænsende overbevisninger.

Begrænsende overbevisninger kan holde dig tilbage fra at opnå dit fulde potentiale, og det kan være svært at komme ud af deres greb alene. Men heldigvis kan coaching hjælpe dig med at identificere, udfordre og ændre disse negative overbevisninger til mere positive og styrkende overbevisninger.

Coaching kan give dig værktøjer til at øge dit selvværd og din selvtillid, så du kan tage kontrol over din indre dialog og opnå det, du ønsker. Ved at arbejde sammen med en coach kan du lære at identificere begrænsende overbevisninger, udfordre dem og erstatte dem med mere positive og styrkende overbevisninger.

Hvornår er coaching en god ide?

Coaching er en god idé, hvis du ønsker at udvikle dit mentale helbred og personlige lederskab, få støtte til at nå dine mål og lære at tackle udfordringer på en konstruktiv måde. Gennem en integrativ coachingtilgang vil du lære at opdage og udnytte dine ressourcer og skabe en bæredygtig udvikling for både dig selv og din virksomhed.

Din forandring starter med dig!

Gratis afklaringssamtale

Book en gratis afklarende samtale med mig, før du beslutter dig for et af mine coachingforløb. Her får du mulighed for at fortælle, hvad du har brug for – og jeg kan komme med mine input til, hvordan jeg bedst kan støtte dig.

Samtalen varer 20-25 min og foregår på telefon.

Udfyld formularen og jeg kontakter dig angående tid.

Din forandring starter med dig!

Book en aftale her

Book en gratis afklarende samtale med mig, før du beslutter dig for et af mine coachingforløb. Her får du mulighed for at fortælle, hvad du har brug for – og jeg kan komme med mine input til, hvordan jeg bedst kan støtte dig.

Samtalen varer 20-25 min og foregår på telefon.

Udfyld formularen og jeg kontakter dig angående tid.