Styrk dit mentale helbred med dit

Åndedræt

Åndedrættet kan være nøglen til at styrke dit mentale helbred. Få hjælp til at finde indre ro og balance med en bevidst åndedrætspraksis. Opdag de positive effekter på din krop og dit sind.

How you breathe is how you live

Du gør det mere end 9 mio gange om året.Det er det vigtigste i livet.For uden var der ikke noget liv. 

Ja, jeg taler selvfølgelig om at trække vejret.  

Alligevel er det de færreste af os, der overhovedet skænker åndedrættet en tanke. 

Når man lige stopper op og tænker over, hvor vigtigt vores åndedræt er, er det tankevækkende at vi bruger så utroligt få ressourcer på at trække vejret.

Det er selvfølgelig fordi vi kan klare os med meget ringe vejrtrækning. Og fordi, det at trække vejret kommer let og ubesværet (for de fleste af os). Det kører automatisk derudaf. Også selv om vi ikke aktivt gør noget for det.

En kraftfuld ressource

Dit åndedræt er en af de mest kraftfulde ressourcer, du har, når det kommer til at opnå større mentalt helbred og personlig udvikling. Som coach og terapeut med fokus på åndedrættet, ved jeg, hvor meget en bevidst indsats på åndedrættet kan gøre for at hjælpe dig med at opnå en mere balanceret og stærk tilstand.

Mange mennesker oplever at have en overfladisk eller dårlig vejrtrækning, som kan føre til stress, angst og andre mentale udfordringer. Gennem en indsats på dit åndedræt kan du lære at trække vejret dybt og fuldt ud, hvilket kan skabe ro og klarhed i sindet.

Jeg tilbyder åndedrætsøvelser og teknikker, som du kan integrere i dit daglige liv, for at øge din bevidsthed omkring dit åndedræt og derved styrke dit mentale helbred. Ved at kombinere åndedrætsøvelser med coaching, kan du opleve endnu større fordele, da du vil lære at bruge din vejrtrækning til at håndtere stress og angst, og opnå større fokus og klarhed.

Uanset om du er interesseret i at forbedre dit mentale helbred, eller du vil bruge åndedrættet som en del af et større coachingforløb, kan jeg hjælpe dig med at opnå større bevidsthed omkring din vejrtrækning og dens fordele.

Vær tilstede lige nu

Vidste du, at bevidst åndedræt kan hjælpe dig med at tackle udfordringer i dit professionelle liv og styrke din personlige udvikling?

Mange af os oplever perioder i vores liv, hvor vi bliver fanget i negative tankestrømme og følelser, der ikke giver os den livskvalitet, vi ønsker. Det kan være stress, angst, bekymringer eller andre mentale udfordringer, der påvirker vores dagligdag og trivsel.

Når vi trækker vejret bevidst, kan vi påvirke vores mentale helbred og styrke vores evne til at tackle udfordringer. Det kan også øge vores bevidsthed og tilstedeværelse, hvilket er vigtigt i coaching-processen. Gennem åndedrætsøvelser kan vi lære at skifte fokus fra bekymringer til det nuværende øjeblik, og derved reducere stress og angst. Åndedrættet kan også hjælpe med at øge vores energiniveau og kreativitet, hvilket er vigtigt i både personlig og professionel udvikling. Integrering af åndedrætsøvelser i coaching-forløb kan derfor hjælpe klienter med at opnå større bevidsthed og mentalt velvære, samtidig med at de arbejder på deres personlige og professionelle mål.

Det nye sorte

Dit åndedræt kender dig! Det er din tro følgesvend – gennem tykt og tyndt. Og dit åndedræt er et spejl af dit liv. (Er du fx stresset vil dit åndedræt sidde højt i brystet og måske er dine skuldre og nakke anspændt.) Tænk hvis du også kendte dit åndedræt. Første skridt i den retning er at blive opmærksom på og bevidst om dit åndedræt.

“Conscious Breathing” er det nye sort indenfor wellness. På dansk kan vi oversætte “Conscious Breathing” til “Bevidst vejrtrækning”. 

Bevidst vejrtrækning er en overskrift for forskellige metoder til at forbedre vejrtrækningsfunktionen. Ved at øge bevidstheden om åndedrættet, kan vi lære at styre og optimere åndedrættet og herved forbedre vores mentale og fysiske velbefindende.

Er du endnu ikke stødt på åndedrætstræning, venter det lige om hjørnet. Heldigvis. Og med god grund.

Mit åndedræt

Jeg har nørdet med åndedrættet siden 2013, hvor min psykoterapeut sagde til mig: “Du skal væk fra altid at være i dit hoved og komme ned i kroppen”. Jeg fik bogen “Træk vejret” af Stig Severinsen med hjem. Siden er det blevet til mange flere læste bøger om åndedrættet + 4 åndedrætsuddannelser.

Du behøver ikke gå så grundigt til værks. Faktisk kan bittesmå ændringer og lidt mere bevidsthed på dit åndedræt gøre en stor forskel. 

Din forandring starter med dig!

Gratis afklaringssamtale

Book en gratis afklarende samtale med mig, før du beslutter dig for et af mine coachingforløb. Her får du mulighed for at fortælle, hvad du har brug for – og jeg kan komme med mine input til, hvordan jeg bedst kan støtte dig.

Samtalen varer 20-25 min og foregår på telefon.

Udfyld formularen og jeg kontakter dig angående tid.

Din forandring starter med dig!

Book en aftale her

Book en gratis afklarende samtale med mig, før du beslutter dig for et af mine coachingforløb. Her får du mulighed for at fortælle, hvad du har brug for – og jeg kan komme med mine input til, hvordan jeg bedst kan støtte dig.

Samtalen varer 20-25 min og foregår på telefon.

Udfyld formularen og jeg kontakter dig angående tid.